Menő fotóstúdió Budapesten? Itt a helyed!

A legjobb fotóstúdió Budapesten, ahol eddig jártam

Egy megfelelő fotóstúdió Budapesten és vidéken nagy segítség lehet a szakmában dolgozóknak és a magánszemélyeknek is. Egy jó fotóstúdió sok fejfájástól meg tudja kímélni az embert. Ha valaki épp a karácsonyi fotózást tervezi vagy csak szeretne pár jó igazolványképet, esetleg valamilyen profibb portrét küldeni a nagymamának, mindegyikhez jó ötlet lehet ellátogatni egy ilyen helyre. A fotóstúdió Budapesten azonban sokkal több lehetőséget kínálhat, mint a vidéki városokban találhatók. Én ezek közül is a G3 stúdiót ajánlom, és rögtön el is mondom, hogy miért gondolom így. A G3 egy nagyon profi fotóstúdió Budapesten, amit csak nemrég találtam meg, amikor felvettek egy magazinhoz a cikkek fotóinak elkészítésére.

Hogy jön össze a munka és a fotóstúdió Budapesten?

Egy női magazinnál dolgozom, ahol minden héten valami új, valami különleges kell. Természetesen mi is sokfajta képet használunk, nem tudnék egyet kiemelni, ami a fő csapásvonal lenne. Találhatunk benne életmóddal kapcsolatos tanácsokat, felkészülési tippeket a szülőség problémáihoz és természetesen hetente több interjú is készül. Ezek mindegyikéhez szervezünk egy fotózást is, amikkel általában nincs gond. Vagy az interjúalany otthonában szoktak megcsinálni a képeket, vagy az interjú helyszínén rögtön. Ami számomra igazán problémás tud lenni, az nem más, mint a divatfotózás. Ezeknek a képeknek az elkészítése már bajosabb lehet, mert mindenképpen olyan helyet kellett keresnünk, ahol mind a képeket, mind magát az átalakítást el tudjuk végezni. Ezek közé tartozik a smink, a ruha és a haj kitalálása. Tehát ezeknek mind helynek kellett lennie a stúdióban. De hol találhattunk volna ilyen fotóstúdiót Budapesten? Megtaláltuk végül a G3 stúdiót, ami meglepő módon nem csak minden kitételünknek maradéktalanul megfelelt, hanem még többet is kínált annál, amit vártunk.

Mit tud egy fotóstúdió Budapesten? Mit tud a G3?

A G3studio egy remek hely, ahol tényleg sok lehetősége van a bérlőknek, és teljesen felhasználóközpontú. A nap minden órájában nyitva áll a bérlők előtt, ami lapzártával a nyakunkban időnként a legfontosabb dolog, és egy egyben a legnagyobb segítség is ahhoz, hogy az újság időben a nyomdába kerüljön. A parkolás mindig kényelmes ezen a helyen, ami nem csak azért nagy segítéség, mert sokan szoktunk betömörülni a stúdióba, hanem azért is, mert sok felszerelést kell a stúdióba juttatni. Azt azonban még így is szeretném leszögezni, hogy a stúdió biztosít bizonyos felszereléseket maga is. Így sok, nehéz dolgot nem saját magunknak kell elcipelni oda, és mehetünk kisebb autóval is. Így gyorsabban elkészülünk az előkészületekkel, és zökkenőmentesen tud menni úgy is a fotózás, hogyha esetleg valaki elfelejtett valamit bepakolni. Ha tulajdonképpen semmilyen plusz eszközt nem szeretnénk vinni, az is egyszerűen egy plusz bérlettel megoldható, ami számomra nagyon fontos volt, mert nem én vagyok a cégnél az egyetlen fotós. Saját felszerelésem elég kevés van, a közösen használtakat pedig más is lefoglalhatja az adott időre, ami miatt én nagyon feszült voltam az első időkben, de mióta egy jó fotóstúdió Budapesti helyszínén dolgozunk, azóta ez a félelem elmúlt, ugyanis akkor egyszerűen bérlünk néhány dolgot, ami kimaradt. Akár mindent, ha sietünk. Az pedig tényleg nagyon jó, hogy van külön helyiség, ahol el lehet készíteni az átalakítós képeket. A ruhákat át is kell venni, a haj és a smink a helyszínen készül, nehogy mire odaérünk, szétjöjjön. A két csapat egyébként is nagyjából egyidőben végez, mi a fényeket és felszereléseket állítjuk be, addigra a modellek kinézete is tökéletes lesz az előtte-utána fotósorozathoz.

Milyen lehetőség van még a fotóstúdió Budapesti helyszínén?

Ami engem nagyon megfogott, az a karácsonyi stúdió. Értem én, van a G3-nál sok más is, még greenbox technikával is büszkélkedhetnek, ami igazából számunkra is sokszor jól jön, azonban tényleg a karácsonyi stúdió az, ami nagyon különleges, hiszen aki júniusban akar ünnepi képeket készíteni, az is megteheti egy előzetesen feldíszített helyszínen. Nekem ez jól jött az ünnepi cikkekhez szükséges képek elkészítésében, ugyanakkor amiatt is lenyűgöző számomra a hely, mert imádom a karácsonyt, és egyszerűen annyira jó érzés oda időnként belesni. Én nagyon sajnálom, hogy a karácsony olyan rövid ideig tart, szerintem kellene több olyan hely is az ember életében, ahol folyamatosan ünnepi hangulat van, mert a fények és a díszek kavalkádja mindig megnyugtatóan hat az ember. Már ha csak rágondolok, akkor is rögtön jobb lesz a kedvem. És szerintem ezzel sok más ember is így van. Én akkor is szeretek karácsonyi képeket készíteni tehát, hogyha a télnek még a közelében sem járunk. Mindenesetre ebből is látszik, hogy a legjobb fotóstúdió Budapesten mennyire felkészült és tényleg minden eshetőségre számítanak. Szerintem jobb helyet keresve sem találna bárki, úgyhogy én csak ajánlani tudom mindenkinek akár szakmai, akár egyéni fotózáshoz.