Holker, avagy a legjobb díszlécek a piacon

Holker, azaz a díszlécek világa

Amikor még pár évvel ezelőtt nekivágtunk a teljes házunk felújításának, még szinte gyerekek voltunk, alig értettünk valamit a lakberendezéshez, a festéshez vagy akár bármilyen bútor összeszereléséhez. Utólag belegondolva nagyon bátrak voltunk. hogy csak úgy impulzív módon belevágtunk az egész felújításba. Tulajdonképpen Pinterest képek alapján álmodtuk meg az egész otthonunkat, ami így utólag bele gondolva nagyon merész vállalkozás volt, hiszen jóformán semmit nem értettünk a felújításhoz. Fogalmunk sem volt arról, hogy milyen csaptelepre van szükségünk, hogy milyen holker díszlécet kell választanunk, hogy egyáltalán mire is van szükségünk mindehhez. Tulajdonképpen csak sodródtunk az árral és élveztük azt, hogy együtt vagyunk és közösen építjük fel a kis otthonunkat.

Holker díszlécekről minden, amit tudni kell

Úgy gondolom, sokan nem igazán tudják, hogy egy gyönyörű házban mekkora jelentőségük is van a minőségi díszléceknek, pedig egy szép holker díszléc igazán fel tudja dobni a lakás hangulatát.  Az én személyes kedvencem az úgynevezett díszléc világítás, ami a mennyezet vonalát végig kísérve vagy esetleg az oldalfalakon futtatva egyaránt gyönyörűen mutat. A minőségi világító holker díszlécekkel akár olyan hatást is el tudunk érni az otthonunkban, mintha az a díszléc az egész térnek adna egy keretet. Én személy szerint rajongok ezért az összhatásért másrészt szerintem összkép látványában is nagyon jól mutat, ugyanis rendkívül feldobja az adott helységet és úgy formálja a teljes belső teret, akár egy csodás keret a festményt.

Amikor mi elkezdtük a felújítást Pinteresten találtunk egy világító holker díszléces ötletet, amely annyira megtetszett nekünk, hogy azon nyomban megkerestem egy szakembert, hogy magyarázza el nekem azt, hogy hogyan érem el ezt a csodás összhatást. Miután az adott szakember elmagyarázta nekem, hogy ezt a hatást holker díszléccel lehet elérni, méghozzá úgy, hogy specifikusan erre a célra kifejlesztett világító holker díszlécet vásárolunk, azonnal biztos voltam abban, hogy világító Led-es díszlécre lesz szükségem. Ugyanis annyira megtetszett ez az összhatás, hogy egészen biztos lettem abba, hogy az én falamon is ilyen díszléc kompozíció lesz.

Elsősorban mindenképpen szerettem volna minőségi díszlécekkel dolgozni, így elkezdtem böngészni a webkatalógusokat, hogy melyik üzletláncba milyen kínálata lelhető fel, ezeknek a specifikus holker díszléceknek.

Holker díszlécek a Ledguru kínálatában

Hosszas keresgélés után találtam rá a Ledguru kínálatára mely egyértelműen a legjobb választékkal rendelkező webáruháznak tűnt. Ugyanis hatalmas kínálat áll rendelkezésünkre a világító holker díszlécek tekintetében. Így kedvemre válogathattam a ledes díszléc felhozatalból. Az elképzelésem tulajdonképpen az volt, hogy a mennyezetre és az oldalfal találkozásához, egyfajta díszítő elemként illesztjük, így ezeket az elemeket nem csupán gyönyörű díszítő elemként tudjuk alkalmazni, hanem a kevésbé esztétikus vezetékek és csövek eltakarásához is kiváló eszközök. Illetve ami nekem szintén nagyon tetszett, hogy sokan úgy helyezték fel a díszléceket, hogy csak simán a falnak adjon egy vázat vagy egy formát, a díszlécek felhelyezése ezáltal kicsit keretezték a teret. Nekem nagyon tetszett ez a megoldás, úgyhogy elhatároztam, hogy a nappalinkba mindenképpen kipróbálom ezt a módszert,

A holker díszlécek felhelyezése

 Bár mi alapvetően sokszor kértük a felújításunk során szakember segítségét, mégis úgy gondolom, hogy az az egyik legjobb dolog a díszlécekben, hogy a felhelyezésük rendkívül egyszerű így nem szükséges szakemberhez fordulnunk. Tulajdonképpen az egész művelet végrehajtásához mindössze egy speciális ragasztóra van szükségünk és az adott díszléc már fent van a kívánt területen. Amikor mi szereltük fel a díszléceinket, akkor utána olvastam praktikus tanácsoknak a felhelyezést illetően. Találtam egy olyan nagyon hasznosnak tűnő javaslatot, miszerint, amennyiben a díszléc közelében közvetlen másfajta fényforrást is helyezünk, akkor mindig az egészet le kell festeni fekete színnel. A fekete elnyeli a nem kívánatos fényt és nem fogja a lakás területét szórt fénnyel beszórni. Miután a fekete festék megszáradt javallott azt átfesteni fehér színnel és ezek után lehet csak a végleges színt rá festeni. Így nem csupán a fények színeivel, de maga az elemek színével is lehet játszadozni. Ezt alapvetően hasznos információnak tartom, ugyanis mi is így festettük le a holker díszléceinket és természetesen abszolút bevált a praktika.

Én személy szerint abszolút tudom ajánlani a holker díszlécek használatát, ugyanis nagyon fel tudják dobni akár dekor elemként funkcionálva a lakás egészét, hiszen egy egészen különleges hangulatot fog csempészni az otthonunkba a díszlécek világítása.