Befejeződött az M7-es Siófok és Zamárdi közötti szakaszának idénre tervezett felújítása

Befejeződött az M7-es Siófok és Zamárdi közötti szakaszának idénre tervezett felújítása

2018.11.12.

Befejeződött az idénre tervezett felújítás az M7-es autópályán Siófok és Zamárdi között, az útszakaszt az előzetes terveknek megfelelően hétfő délelőtt átadták a forgalomnak, de szerdáig még lehet helyi forgalomelterelés – tájékoztatta a Magyar Közút Nonprofit Zrt. az MTI-t.

A közleményben azt írták: több mint 20 kilométeren újul meg az M7-es Letenye felé vezető oldala, a 90-es és a 111-es kilométer között. Az útalapot is érintő felújítási munkákat két ütemben végzik, az idén 8 kilométernyi szakasz újult meg.
A Magyar Közút Nonprofit Zrt. augusztus 22-én adta át az autópálya felújításának első üteméhez kapcsolódóan a munkaterületet a kivitelezőnek. Első körben a 102-es és a 111-es kilométer között, vagyis Siófok-centrum és Zamárdi-csomópont között újult meg a pálya Letenye felé vezető 8 kilométeres szakasza.
A tavasszal folytatódó építési fázisokról és az azokhoz kapcsolódó forgalomszervezési változásokról a beruházó Magyar Közút Nonprofit Zrt. folyamatosan ad majd tájékoztatást – áll a közleményben.

 


MI A VÉLEMÉNYE?