Hajóvezetői tanfolyamot indít a BAHART

2018.09.28.

Bő egy hónap múlva kezdhetnek neki az oktatásnak azok, akik jelentkeznek a Balatoni Hajózási Zrt. hajóvezetői tanfolyamára. Az arra érdemesek még az idei évben vizsgát tehetnek.

„B” és „C” kategóriájú hajóvezetői tanfolyam indul 2018.11.05-től a BAHART-nál, siófoki helyszínnel. A vizsgára decemberben kerül sor.

Az elméleti oktatás időtartama 4 + 1 hét, heti 40 óra (öt napban) 800 és 1535 óra között. Az órák 45 percesek, és megadott órarend szerint történik az oktatás Siófokon, a Balatoni Hajózási Zrt. telephelyén. Az ötödik héten gyakorlási lehetőséget biztosítanak a vizsgára vezényelt úszólétesítményen, és az elméleti tárgyakban konzultációt is tartanak az adott oktatóval. A gyakorlat a Balatonon történik.

A tanfolyam a hivatásos hajóvezetői vizsgára készít fel, költsége 300 000 Ft/fő. A tanfolyam díján felül fizetendők még a hatósági vizsgadíjak, amelyet a hajózási hatóság felé kell befizetni a vizsgára jelentkezéssel együtt. A hatósági vizsgára bocsátás egyéb feltételeinek biztosítása a hallgatók feladata.

Jelentkezni, illetve felvilágosítást kérni Turcsik Gábor hajózási üzemeltetési igazgatónál lehet az alábbi elérhetőségeken:

Balatoni Hajózási Zrt. (8600 Siófok Krúdy sétány 2.)
www. balatonihajozas.hu
turcsik.gabor@bahart.hu
84/312-144/106 mellék


MI A VÉLEMÉNYE?