Autópályán rabolt a trükkös tolvaj

Autópályán rabolt a trükkös tolvaj

2018.07.13.

A siófoki rendőrök egy 39 éves férfit gyanúsítanak azzal, hogy az M7-es autópálya pihenőjében műszaki hibára hivatkozva megállított egy autóst, akitől ellopta értékeit.

Az július 10-én 22 óra körül az M7-es autópályán, a Siófok-Szabadifürdő pihenőhelyen egy férfi műszaki hibára hivatkozva kért segítséget a sértettől, miközben figyelmét elterelve a gépkocsijából eltulajdonította pénztárcáját, személyes irataival együtt. A sértett, miután rájött mi történt az autó után eredt. A lepsényi benzinkúton utolérte a feltételezett elkövetőt és társait, akik közül egyikük önként visszaadta az eltulajdonított pénztárcát és az iratokat, majd folytatták útjukat.

Az esetről időközben érkezett bejelentés alapján a rendőrök elrendelték a külföldi rendszámú személygépkocsi körözését, amelynek köszönhetően a nagylaki határátkelőnél pár órán belül elfogták a gyanúsítottat. A román állampolgárt a Makói Rendőrkapitányságra előállították, ahol lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.


MI A VÉLEMÉNYE?