Kábítószer a pelenkában

Kábítószer a pelenkában

2018.02.22.

A nagyatádi rendőrök őrizetbe vettek egy kisbajomi lakost, aki a gyanú szerint kábítószert terjesztett.

körzeti megbízottak 2017. december 29-én az esti órákban igazoltattak egy járművezetőt, mert gyanú merült fel, hogy a gépkocsiban kábítószer van. Az ellenőrzés során a sofőrnél nagyobb mennyiségű készpénzt, a járműben pedig pelenkába becsomagolt kábítószer-gyanús anyagot találtak. A helyszíni szemle során a rendőrök összesen 161,3 gramm növényi törmeléket és közel 1,5 millió forintot foglaltak le. A 32 éves férfit a helyszínen elfogták és előállították a Kaposvári Rendőrkapitányságra, ahol a vele szemben alkalmazott kábítószer-gyorsteszt pozitív értéket jelzett, ezért kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A férfi lakhelyén végrehajtott házkutatás során további 311,1 gramm növényi eredetű kábítószer-gyanús anyagot foglaltak le, amely az igazságügyi vegyészszakértő véleménye alapján új pszichoaktív anyagnak minősül. A nyomozók az ügyben még egy 40 éves kisbajomi és egy 22 éves segesdi férfit is gyanúsítottként hallgattak ki, akik a beszerzett adatok alapján a kisbajomi férfitől kábítószert vásároltak és fogyasztottak.

Az egyenruhások 2018. február 20-án a 32 éves férfit otthonában elfogták és előállították a Nagyatádi Rendőrkapitányságra, ahol új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, amelyet követően őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

Forrás: police.hu


MI A VÉLEMÉNYE?