Tavalyi rekordját megközelítő, 154 ezres látogatószámmal zárt az idei Balaton Sound

Tavalyi rekordját megközelítő, 154 ezres látogatószámmal zárt az idei Balaton Sound

2017.07.11.

Tavalyi rekordját megközelítő, 154 ezres látogatószámmal zárt az idei Balaton Sound elektronikus zenei fesztivál – írták közleményükben a szervezők.

A Sound történetében idén lépett fel a legtöbb világsztár, bemutatkozott a világ egyik legkeresettebb partysorozata, az Elrow, ami a szervezők várakozásainak megfelelően már az első évben rendkívül népszerű új partyhelyszín lett.
Szombaton teltházas lett a rendezvény, melynek 5 napja alatt az időjárás is igen kedvezően alakult a szervezők szerint.
Már az első napon nagy sikert arattak az utcaszínházak, új színfoltot hoztak az óriás medúzák, a dobosok és a hamisítatlan riói hangulat.
A vízre épített stégek és a nap mint nap kifutó Party Boat is teltházzal üzemelt, népszerűek voltak a vízi sportok is.
A Balaton Sound Magyarország kiemelt turisztikai eseménye, nem csupán zenei fesztivál, hanem fontos “turisztikai mágnes”, amelynek több mint 150 ezer látogatója jórészt európai országokból érkezik, így fontos szerepet játszik a Balaton nemzetközi népszerűsítésében is.
A Magyar Turisztikai Ügynökség jóvoltából egy speciális eszköz segítségével 360 fokos virtuálisvalóság-túrán is részt vehettek az érdeklődők, melyen megismerhették a fesztivál környékét, a Badacsonyt, Tihanyt vagy Veszprém belvárosát, de virtuális országjárásra is indulhattak – olvasható a közleményben.

 


MI A VÉLEMÉNYE?