Siófoki KULTKIKÖTŐ augusztus közepéig: gyerekprogramok minden hétvégén

Siófoki KULTKIKÖTŐ augusztus közepéig: gyerekprogramok minden hétvégén

2016.06.21.

A családosok már Siófokon is találkozhatnak a KULTKIKÖTŐ gyerekprogramjaival augusztus 14-ig három szombat délután és vasárnap délelőttönként a Hotel Európában.

A KULTKIKÖTŐ színház, bábszínház sok-sok zenével kicsiknek és nagyobbaknak, amelynek keretében három szombaton is délutáni szuper-programmal várják a gyerekeket és a szülőket, nagyszülőket.

Július 9-én Gubás Gabi és zenekara Bergengóciából jöttünk című családi műsorát láthatják-hallhatják.

Július 23-án délután Farkasházi Réka és a Tintanyúl Tündérvándor című koncertszínházával várják a nagyérdeműt.

Augusztus 6-án 16.00 órakor a gyerekek egyik nagy kedvence, az Alma zenekar csap hatalmas bulit!

Vasárnap délelőttönként színház, bábszínház, interaktív előadások, klasszikusok, népmesék és friss, mai történetek várják a gyerekeket. Június 19-től augusztus 14-ig minden vasárnap délelőtt 10.00 órakor a piciké a terep. Olyan neves előadók lépnek a KULTKIKÖTŐ színpadára Siófokon, a Hotel Európában, mint a Veszprémi Kabóca Bábszínház, Écsi Gyöngyi Meseszínháza, a Magyar Népmese Színház, és még sokan mások! Találkozhatnak a kicsik Vitéz Palkóval és Tündér Ilonával, Pom Pommal, Mosó Masával, Babszem Jankóval és Vitéz Lászlóval, sőt egy balatoni legenda is életre kel a Helka és Kelén című zenés mesejátékban.

A helyszín a siófoki Hotel Európa rendezvényterme

A részletes műsor a következő linken érhető el: http://kultkikoto.us11.list-manage.com/track/click?u=e62823674005f67d51d2db6f4&id=4331dc06b9&e=377c8ce1c7 (Lehetőség van kedvezményes online jegyvásárlásra.)

(siofok.hu)


MI A VÉLEMÉNYE?